LINKURI UTILE


Va oferim cateva link-uri utile catre alte organizatii ce furnizeaza informatii despre HIV/SIDA si relevante femeilor din Europa si Asia Centrala, si totodata pregatitoare inainte si dincolo de Conferinta Internationala SIDA de la Viena 2010.


In partea de sus a acestei pagini sunt link-uri catre website-uri in limba engleza, in principal. Va rugam sa derulati pagina de mai jos pentru website-urile in limba dvs. Deasemenea, va rugam sa ne timiteti, numele şi link-urile altor website-uri care credeti ca ar fi de folos cititorilor nostri, astfel incat sa le putem adauga pe aceasta pagina. 

Va multumim!

 

 Reteaua de Proiecte SEXWORK

Reteaua de Proiecte Sexwork a produs un ghid exceptional in vederea pregatirii pentru Conferinta de la Viena. Accesati aici.

 Website-ul SIDA2010

AIDS2010 cuprinde o multime de resurse utile pentru oricine este interesat sa afle mai multe despre conferinta. Clic aici.

 Marsul Drepturilor Omului

Human Rights March - http://www.hivhumanrightsnow.org/

 Reteaua persoanelor cu HIV

ONU HIV Personal System Group pozitive, UNPlus

 Initiative legate de HIV

Proiectul Lifeboat este un documentar-web unic, care se concentreaza pe experientele catorva familii din Europa afectate de HIV/SIDA. "In 2006, am inceput sa filmam mame, tati si copii pentru a afla mai multe despre ce inseamna sa traiesti cu un statut HIV pozitiv. Stigma inca reprezinta o adevarata problema pentru aceste persoane. Unele dintre familiile noastre nu au vorbit deschis despre HIV niciodata. Multi participanti au decis sa isi pastreze anonimatul, dar tot au dorit sa isi documenteze viata intr-un spatiu sigur." Clic aici pentru a citi Comunicatul de Presa al Proiectului Lifeboat.
 

"Noi lucram cu un model participativ de film - mame, tati si copii sunt creatorii continutului. Echipa Lifeboat lucreaza indeaproape cu fiecare familie si impreuna cream o mass-media care se concentreaza pe probleme, experiente si povesti relevante, autentice si importante în momentul filmarii. Nimic nu este regizat. Participantii nu trebuie sa fie identificati (chipurile nu trebuie afisate, vocile pot fi modificate, numele poate fi schimbat, informatii contextuale pot fi tratate cu atentie), dar inca mai au o platforma pentru "vocile" lor în munca noastra. 

Mass-media noastra se adreseaza si altor familii, care sunt de asemenea, puse fata in fata cu stigmatizarea legata de HIV / SIDA, dar si a cadrelor medicale. Totodata, munca noastra este disponibila cailor principale mass-media carora le oferim portrete mai putin discriminatorii ale persoanelor care traiesc cu HIV, ca o unealta de a reduce ignoranta şi discriminarea. Suntem mereu in cautare de noi participanti si, de asemenea, de feedback de la cei ce urmaresc website-ul nostru."

Va rugam sa reveniti la aceasta pagina. Vom adauga informatii in mod regulat.

 

 

 

 

 

 


Linkuri Utile