Bun venit la Femei in Europa si Asia Centrala

website-ul despre HIV si aspectele acestuia referitoare la femei


Puteti descarca Programa Oficiala pentru Zona de Networking a Femeilor la Conferinta Internationala SIDA de la Viena 2010 aici.

Pentru a descarca ghidul Femeile si HIV in 2010, clic aici.

Deasemenea, puteti descarca aici afisul pentru Zona de Networking a Femeilor.

 

Zona de Networking a Femeilor la Conferinta de la Viena a fost coordonata de Reteaua ATHENA. 

Sarbatorirea a 10 ani de forumuri paralele pentru femei.

 


Acest website, lansat in luna Ianuarie 2010, este in primul rand - dar nu in exclusivitate - dedicat femeilor din Europa si Asia Centrala, care lucreaza in domeniul sanatatii sexuale si reproductive ce afecteaze femeile si fetele din aceaste regiuni. Website-ul este conceput ca un website multi-lingvistic, in scopul de a permite femeilor din regiunile mai sus mentionate, si in ciuda limbilor diferite, sa impartaseasca problemele cu care ne confruntam, viziunile pe care le avem, cat si munca pe care o depunem in scopul ca aceste viziuni sa devina realitate.

In continuarea reuniunii noastre ce a avut loc la Viena in perioada 30 Octombrie - 1 Noiembrie 2009, am planificat impreuna in vederea Conferintei Internationale SIDA din Iulie 2010 - si de asemenea, in ideea de a colabora in intreaga regiune chiar si dupa aceasta conferinta. La prima sedinta din Viena, au participat femei din urmatoarele tari:

Albania, Armenia, Austria, Franta, Germania, Kargazstan, Italia, Coasta de Fildes, Letonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Africa de Sud, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Zambia.

Sedinta a fost gazduita prin amabilitatea AIDSHilfe Viena si a fost finantata in general de Fundatia Ford (prin intermediul Institutului de Educatie Internationala) si IPPF. Cativa participanti s-au finantat din surse proprii.

Daca doriti sa cititi mai multe despre sedinta noastra puteti face clic aici pentru a citi blog-ul Silviei, unul dintre participantii nostri de baza.

  
Pentru a citi mai multe despre aceasta intalnire la Viena si deciziile pe care le-am luat, inclusiv cele in vederea fondarii WECARe + clic aici.
 
Va rugam sa reveniti la aceasta pagina web in curand. Vom adauga informatii in mod regulat.
 
  
 Despre Conferinta Internationala SIDA de la Viena, Iulie 2010
 
Puteti citi totul despre aceasta conferinta, la website-ul oficial: http://www.aids2010.org/

Va rugam sa consultati si alte pagini de pe acest website, referitoare la realizarile noastre la conferinta. Deasemenea, puteti afla cum va puteti implica pe viitor in eforturile noastre.


Cu multe multumiri pentru tot ajutorul celor care au avut amabilitatea de a ne sprijini cu traducerea acestui website.  Bun venit!